Mountainbike-adventures.nl

Onze reizen en Corona.
In juni, augustus en september waarin onze reizen gepland staan, kunnen nog Corona-maatregelen van kracht zijn.
Je kunt je echter gewoon inschrijven. Je krijgt het betaalde voorschot altijd terug wanneer de reis wegens het Coronavirus niet doorgaat.

Je hebt altijd je redenen tot uitstel, maar een fantastische buitenlandse mountainbikebeleving kan je niet laten schieten. Zo’n ervaring in je leven is dichterbij dan je denkt.

Wij organiseren spectaculaire mountainbikereizen met een mix van actieve begeleiding, uitdagende routes, optimale verzorging en maximale ontspanning. Als professionele mountainbikers die het hele jaar intensief met deelnemers op pad zijn, weten wij wat er leeft en zetten deze ervaring in tijdens de buitenlandse reizen waardoor iedere deelnemer een perfecte week beleeft.

Je geeft wel van tevoren je niveau aan en je wordt daar op eerste instantie ingedeeld maar rijdt niet een vooraf vastgestelde route.  Uit onze ervaring is gebleken dat je je vaak tijdens de week verbetert. Daarom stellen wij de route per dag op je mogelijkheden af.
NB op onze reizen zijn e-mountainbikers van harte welkom.

STO Garant

Over ons

Eén ding is zeker, tijdens onze reizen verbrand je veel calorieën maar tank je voor een jaar weer nieuwe energie! Tijdens onze reizen verricht je inspanningen waardoor je uitgerust terugkomt!

Bij ons staat de hele mountainbikebeleving centraal. Wij kennen in de gebieden alle variaties in routes en begeleiden die met rijtechnische tips en trucs. Of je nu een sportieve beginner of ervaren berggeit bent, vrouw of man, je beleeft een fantastische week! De tocht wordt begeleid door ervaren instructeurs van mtbclinic.nl. De verhouding instructeurs/deelnemers ligt 1 op 7 en zij zorgen voor een veilige route.

Actieve begeleiding betekent dat wij je niet vooraf vastleggen op een bepaald niveau maar elke dag de uitdagendste route kiezen die het beste bij je past. Eventueel stellen we je mountainbike daarvoor (nog) beter af. Materialen hiervoor leveren we tijdens de reizen tegen kostprijs.

De instructeurs zijn ervaren Alpen-gidsen, getrainde EHBO-ers en monteurs. Ze zijn uitgerust met GPS, GSM en portofoons om in geval van nood snel en accuraat de hulpdiensten in te schakelen.

Uitdagendste routes
Wij kiezen na langdurige voorbereiding de mooiste gebieden met de aantrekkelijkste trails. Het is nogal een verschil of je over veertig kilometer gravel of veertig kilometer technisch singletrack rijdt!

Optimale verzorging
De prijzen van de reizen zijn geen ‘vanaf-prijzen’ maar inclusief een uitgebreid ontbijt, smaakvolle lunchpakketten die wij voor je klaarmaken en avondmaaltijden van zeer hoog niveau. Je hoeft ‘s avonds nooit op zoek naar een betaalbaar restaurant.
Je hebt dus geen huishoudelijke zorgen. Alles is tot in de puntjes geregeld. Wij staan klaar om je mountainbike af te stellen voor de volgende dag. Met het juiste gereedschap en ervaring worden eventuele reparaties snel uitgevoerd!

All inclusive is ook: gratis grote bidon, gratis sportdrank, gratis protectie, gratis gebruik Five-Ten mountainbikeschoenen én een gratis voorbereidingsclinic.

Maximale ontspanning
Er is alle ruimte om, onder het genot van een goed glas wijn, op de dag terug te kijken. ‘s Avonds vindt de briefing voor de volgende dag plaats. Alles in een gezellige, relaxte sfeer want het leven om het mountainbiken is net zo belangrijk als het mountainbiken zelf!

Speciale groepskorting
Groepen van 6 of meer personen die gezamenlijk een reis boeken krijgen 5% korting per persoon. Groepen van 10 of meer 6% Korting. Met als voorwaarde dat de boeking en betaling via één persoon loopt.

 

Mountainbike Adventures is onderdeel van MTBCLINIC.NL, aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Bekijk onze pagina op VvKR hier.

 

Heb je nog vragen? Kijk bij Veel Gestelde Vragen  of mail ons

 

Reisvoorwaarden Mountainbike Adventures/MTBCLINIC.NL

Contact

MOUNTAINBIKE ADVENTURES
ontvangst/verhuur/werkplaats: Kerkallee 37A 6882 AM Velp
750 meter van station Velp

openingstijden van maandag t/m zondag: 8.00 uur – 22.00 uur

karst@mountainbike-adventures.nl
marten@mountainbike-adventures.nl
06 52477335 / 06 47349243

Wil je met ons kennismaken, een korte check van je mountainbike, voorlichting over mountainbiken, onze reizen, clinics? Kom langs, loop binnen, de koffie staat altijd klaar!

K.v.K. Arnhem 09159808
BTW nr: 1124.78.219.B.01
IBAN NL76INGB0005187570