Over ons

Eén ding is zeker, tijdens onze reizen verbrand je veel calorieën maar tank je voor een jaar weer nieuwe energie! Tijdens onze reizen verricht je inspanningen waardoor je uitgerust terugkomt!

Bij ons staat de hele mountainbikebeleving centraal. Wij kennen in de gebieden alle variaties in routes en begeleiden die met rijtechnische tips en trucs. Of je nu een sportieve beginner of ervaren berggeit bent, vrouw of man, je beleeft een fantastische week! De tocht wordt begeleid door ervaren instructeurs van mtbclinic.nl. De verhouding instructeurs/deelnemers ligt 1 op 7 en zij zorgen voor een veilige route.

Actieve begeleiding betekent dat wij je niet vooraf vastleggen op een bepaald niveau maar elke dag de uitdagendste route kiezen die het beste bij je past. Eventueel stellen we je mountainbike daarvoor (nog) beter af. Materialen hiervoor leveren we tijdens de reizen tegen kostprijs.

De instructeurs zijn ervaren Alpen-gidsen, getrainde EHBO-ers en monteurs. Ze zijn uitgerust met GPS, GSM en portofoons om in geval van nood snel en accuraat de hulpdiensten in te schakelen.


Uitdagendste routes
Wij kiezen na langdurige voorbereiding de mooiste gebieden met de aantrekkelijkste trails. Het is nogal een verschil of je over veertig kilometer gravel of veertig kilometer technisch singletrack rijdt!

Optimale verzorging
De prijzen van de reizen zijn geen ‘vanaf-prijzen’ maar inclusief een uitgebreid ontbijt, smaakvolle lunchpakketten die wij voor je klaarmaken en avondmaaltijden van zeer hoog niveau. Je hoeft ‘s avonds nooit op zoek naar een betaalbaar restaurant.
Je hebt dus geen huishoudelijke zorgen. Alles is tot in de puntjes geregeld. Wij staan klaar om je mountainbike af te stellen voor de volgende dag. Met het juiste gereedschap en ervaring worden eventuele reparaties snel uitgevoerd!

All inclusive is ook: gratis grote bidon, gratis sportdrank, gratis protectie, gratis gebruik Five-Ten mountainbikeschoenen én een gratis voorbereidingsclinic.

Maximale ontspanning
Er is alle ruimte om, onder het genot van een goed glas wijn, op de dag terug te kijken. ‘s Avonds vindt de briefing voor de volgende dag plaats. Alles in een gezellige, relaxte sfeer want het leven om het mountainbiken is net zo belangrijk als het mountainbiken zelf!

Mountainbike Adventures is onderdeel van MTBCLINIC.NL, aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Bekijk onze pagina op VvKR hier.

Heb je nog vragen? Kijk bij Veel Gestelde Vragen  of mail ons

Reisvoorwaarden Mountainbike Adventures/MTBCLINIC.NL